ул. Калиманци 7
София,
България
23.3523622
42.6896653
UserLikes
Име: АГЕНЦИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ТОЧКА НА ПРЕСИЧАНЕ
Адрес: София, ул. Калиманци 7
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.presichane.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Услуги - запознанства
Дейност:

Агенция за запознанства

Ключови думи: агенция, запознанства, запознанство, брак, сериозна

Услуги


Галерия

АГЕНЦИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ТОЧКА НА ПРЕСИЧАНЕ
  • catalog.bg
  • АГЕНЦИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ТОЧКА НА ПРЕСИЧАНЕ

За нас

Забързани в ежедневието, улисани в служебните си и лични задължения, отделяме все по-малко време за себе си, затваряме кръга от социални контакти и губим възможността да срещнем сродна душа.

Много от нас, наранени от приключила с неуспех връзка, се страхуват да направят така необходимата крачка към ново запознанство. Все по- често се обръщаме към виртуалното пространство, като по-бърз и лесен начин за общуване, но нерядко надеждите ни да открием, това което търсим се размиват в морето от несериозно отношение на хора, целящи единствено да запълнят свободното си време с неангажиращи и несериозни контакти.

Агенцията за запознанства от
АГЕНЦИЯ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА ТОЧКА НА ПРЕСИЧАНЕ
кликва на нуждата от място, където да се събират целенасочени и сериозни хора. Това е начин да разширите социалния си кръг, да разчупите обвивката на еднообразието или да разрушите стената от предразсъдъци и страхове, която пречи на общуването ви с околните.

Една агенция за сериозни запознанства е точното място, където да се пресекат пътищата на хора, взели твърдото решение да поемат кормилото на живота си в собствените си ръце. В Точка на пресичане Вие имате въможност да срещнете подходящия за Вас човек, а ние с готовност и разбиране ще Ви помогнем.

Това, което прави живота интересен, е възможността да осъществиш мечтите си.



 
Открийте ни в Google+